relax

relax
relax

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Χλωρέλλα Chlorella

Χλωρέλλα Chlorella
Πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και διατροφικά ένζυμα. Κατά των ιών. Βοηθάει την αποβολή βαρέων μετάλλων και τοξικών στοιχείων από τον οργανισμό.

Θεωρείται ως μία από τις πιο συμπυκνωμένες πηγές διατροφικών στοιχείων. Παρέχει συμπυκνωμένη και εύπεπτη μορφή πρωτεΐνης, είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία (πηγή οργανικού γερμανίου), διατροφικά ένζυμα και νουκλεϊκά οξέα. Προμηθεύει υψηλό ποσοστό χλωροφύλλης. Αυξάνει τη δραστικότητα των λευκοκυττάρων και είναι ανταγωνιστική των διηθητών ιών. Βοηθάει την αποβολή βαρέων μετάλλων και τοξικών στοιχείων από τον οργανισμό.

Στη σύνθεση του περιέχει ένα μόριο χλωροφύλλης που είναι συγγενές χημικά με το μόριο της αιμογλοβίνης στο αίμα. Το μόριο αυτό βοηθά στο καθαρισμό των νεφρών, του εντέρου, του ήπατος ενώ ταυτόχρονα βοηθάει την καλή κυκλοφορία του αίματος. Μία από τις πολύ σημαντικές επιδράσεις της CHLORELLA στον ανθρώπινο οργανισμό είναι οτι αφαιρεί το οινόπνευμα από το συκώντι. Επιπρόσθετα απομακρύνει όλα τα βαρέα μέτταλα από το σώμα μας χωρίς να επηράζει τις φυσιολογικές τιμές άλλων μετάλλων όπως για παράδειγμα του σιδήρου. Επίσης επειδή περιέχει σίδηρο μπορούμε να έχουμε και βελτίωση των επιπέδων του στο αίμα. Βοηθά στη πέψη και μέσω της επίδραση της στη φυσική χλωρίδα του εντέρου επιδρά στη δυσκοιλιότητα . Εχει πολύ σοβαρές αντιγηραντικές ιδιότητες, δρα ενάντια στην πρόωρη γήρανση.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα διεγείροντας το σώμα να παράγει περισσότερη ιντερφερόνη. Η Chlorella αυξάνει το ποσό της ευεργετικής χλωρίδας στο γαστρεντερικό σωλήνα, η οποία ενισχύει τη θεραπεία έλκους, κολίτιδας, νόσου του Chrohn και diverticulosis (εκκολπωμάτωση του εντέρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου