relax

relax
relax

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Συμπληρώματα διατροφής για Πάρκινσον Νόσος

Συμπληρώματα διατροφής για Πάρκινσον Νόσος

νόσος του Πάρκινσον είναι μια εκφυλιστική νόσος που πλήττει το νευρικό σύστημα. Η βασική αιτία είναι άγνωστη, αλλά τα συμπτώματα εμφανίζονται όταν υπάρχει έλλειψη της ντοπαμίνης στον εγκέφαλο. Η φυσική διατροφική φόρμουλα που απευθύνονται σε νόσο του Πάρκινσον περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά.

Τα αντιοξειδωτικά είναι χημικές ουσίες που μπορεί να συνδεθεί με τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου πρόληψη αυτών των ριζών από την καταστροφή των υγιών κυττάρων του εγκεφάλου. Η βελτίωση της πρόσληψης αντιοξειδωτικών στο σύστημα είναι ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη ή να επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου του Πάρκινσον.
Συμπληρώματα Διατροφής για τη νόσο του Πάρκινσον:

Αντιοξειδωτικά βιταμίνη C (1.000 mg τρεις φορές την ημέρα), βιταμίνη Ε (400-800 IU την ημέρα), και ιχνοστοιχεία σελήνιο ορυκτών (200 mcg) είναι όλα ισχυρά αντιοξειδωτικά που βοηθά στην προστασία των κυττάρων του εγκεφάλου και μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου του Πάρκινσον νόσου. Άλλα αντιοξειδωτικά είναι άλφα-lopic οξύ, σπόρων εκχύλισμα σταφυλιού και Pycnogenol.
Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι αντιφλεγμονώδη. Ο συνδυασμός των ωμέγα -6 (νυχτολούλουδου, μαύρη σταφίδα, μποράντσα κολοκυθόσπορος) και ωμέγα -3 (λιναρόσπορος και τα ιχθυέλαια), μπορεί να είναι καλύτερο (2 κουταλάκια του γλυκού του πετρελαίου την ημέρα ή 1.000 προς 1, 5000 mg δύο φορές την ημέρα).
Σύμπλεγμα βιταμινών Β είναι επίσης χρήσιμη.
Η βιταμίνη Β6 είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος λειτουργίας. 10 έως 100 mg ημερησίως μπορεί να βοηθήσει με τον έλεγχο των συμπτωμάτων, αλλά θα πρέπει να δίνεται με 30 mg ψευδαργύρου ανά ημέρα.
Αμινοξέα: Χαμηλή σε πρωτεΐνες δίαιτες μπορεί να βοηθήσει δονήσεις ελέγχου. Ωστόσο, η D-τυροσίνη (100 mg / kg ανά ημέρα) αυξάνει τον κύκλο εργασιών της ντοπαμίνης.
Χολίνη αυξάνει τις λειτουργίες του εγκεφάλου. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν λεκιθίνη, φωσφατιδυλοχολίνη, και DMAE (dimethlyaminoethanol).
Νευροδιαβιβαστή που κατασκευάζεται από αμινοξέα όπως το γλουταμινικό οξύ και GABA (γ-αμινοβουτυρικού οξέος) χρησιμοποιούνται για τη νόσο του Πάρκινσον.

Εκτός από αυτό τρώγοντας φρέσκα φρούτα και λαχανικά μπορεί επίσης να συμβάλει τα μέγιστα για τον έλεγχο αυτής της ασθένειας. Επίσης περιλαμβάνουν το μπρόκολο, το κουνουπίδι, τα λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανο και στη διατροφή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου