relax

relax
relax

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Hot Stone massage

Φανταστείτε τον εαυτό σας να δραπετεύει στην απόλυτη χαλάρωση, να εγκαταλείπει το άχγος, την ένταση και τα καθημερινά προβλήματα.Είναι πολύ εύκολο να ζήσετε αυτή την εμπειρία,κάνοντας Το Hot Stone massage.Ζεστές ηφαιστιακές πέτρες τοποθετούνται σε όλο το σώμα για απελευθέρωση ενέργειας σε συνδιασμό με ενα Βαθύ,χαλαρωτικό μασάζ με λαδια και αιθέρια έλαια για εξάλειψη της μυικής έντασης.

Η θεραπευτική εφαρμογή του μασάζ με τους θερμούς λίθους αποτελεί μια μέθοδο υποστήριξης της οποίας η αποτελεσματικότητα βασίζεται στη σύζευξη αρχαίων παραδόσεων και σύγχρονων επιστημονικών προσεγγίσεων.

Το Hot Stone massage είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς μορφής θεραπείες spa. Η χρήση της είναι γνωστή από την αρχαιότητα. Γνωρίζουμε, ότι οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι, οι ιθαγενείς Ινδιάνοι, ακόμα και οι Μάγια έκαναν χρήση της Λιθοθεραπείας. Είναι μία μέθοδος, η οποία συνδυάζει την τεχνική του μασάζ, με τις θεραπευτικές ιδιότητες των λαδιών και αιθέριων ελαίων και ακολουθεί το μασάζ με τις θερμές πέτρες.

Οφέλη
Οι θεραπευτικές - ηφαιστειακές πέτρες που χρησιμοποιούνται στο μασάζ ονομάζονται βασάλτες. Οι βασάλτες προέρχονται από ιζηματογένεση. Έχουν σημαντικές γεωμαγνητικές ιδιότητες θερμικής αγωγιμότητας και πολύ απαλή υφή.Η ισχυρή γήινη ενέργεια των βασαλτών, δημιουργεί ροή θετικής ενέργειας, επιτρέποντας μας να επιτύχουμε απόλυτη χαλάρωση ακόμη και κατάσταση στοχασμού.βοηθά να μειώσουμε το στρες και να διώξουμε την κούραση. Αυξάνει τη ροή του αίματος και της λέμφου, ως εκ τούτου επιτυγχάνεται καθαρισμός του σώματος από τις τοξίνες και αναζωογόνηση του ανοσοποιητικού συστήματος. Δημιουργεί αγγειο-διαστολή των τριχοειδών αγγείων, αύξηση του μεταβολισμού και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Εξαλείφει τις μυϊκές εντάσεις, μειώνει τον πόνο και τη μυϊκή δυσκαμψία
βοηθαει στην ανακούφιση από χρόνιους μυοσκελετικούς πόνους, την ισχιαλγία, την οσφυαλγία, και το αυχενικό σύνδρομο . Ισορροπεί τη ροή ενέργειας, αποβάλλοντας την αρνητική ενέργεια. Πλήρη εναρμόνιση ψυχής - σώματος.

Η συνεδρία
Κατά τη συνεδρία Οι πέτρες τοποθετούνται σε συγκεκριμένα ενεργειακά σημεία(κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, στο ηλιακό πλέγμα στην κοιλιά κ.α) απλώνουμε ζεστό λάδι με αιθέρια έλαια στο σώμα και ακολουθεί μάλαξη με τις θερμασμένες πέτρες.οι θερμες πέτρες σε συνδυασμό με το αρωματοθεραπευτικό μασάζ δημιουργείται ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μία συνεδρία hot stones διαρκεί 60΄με 90' λεπτα, χρόνος ικανοποιητικός ώστε το σώμα να χαλαρώσει και να δεχθεί τα θεραπευτικά οφέλη.
Είναι μοναδική η ευεξία που θα νοιώθετε όταν τελειώσει η διακασία της θεραπείας, της οποίας τα αποτελέσματα θα τα αισθάνεστε για πολλές ημέρες. Είναι βέβαιο ότι η απόλαυση και η καταλυτική λειτουργία του Hot Stone Massage στο σώμα σας, θα λειτουργήσει σαν ένα αποτελεσματικό αντίδοτο στους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου